Jouw fitnessplan op maat

Wat je doelstelling ook is: afslanken, spiermassa opbouwen, conditie verbeteren, fit en gezond blijven ... Het start allemaal met een persoonlijk fitnessprogramma en een eerste kennismaking met jouw club en trainers.

GRATIS kennismakingspas aanvragen

Jouw eerste fitnessbeurt

Tijdens jouw eerste fitnessbeurt worden jouw fitnessdoelstellingen in kaart gebracht en wordt jouw lichaamssamenstelling opgemeten met de Body-analyzer. Rekening houdend met je doelen, leeftijd, niveau en de meetresultaten wordt er een compleet en doelgericht trainingsprogramma op maat uitgestippeld. Elke fitnessbeurt duurt slechts 35 minuten en bestaat uit een combinatie van cardio- en spiertraining.

Jouw fitnesstraject

Tijdens jouw persoonlijk traject volg je je resultaten op via een duidelijke fitnessapp.Je wordt steeds opgevolgd en geadviseerd door een enthousiast team van gekwalificeerde trainers. Elke 4 à 5 weken leg je een test af en wordt er voor jou een nieuw trainingsschema opgesteld. Dankzij de continue opvolging en bijsturing van je persoonlijk fitnessprogramma blijf je gemotiveerd.

Perfect gepland in je drukke agenda

Voor jouw persoonlijk fitnessplan hoef je niet veel tijd vrij te maken in je drukke agenda. Per week volstaan 2 trainingen van 35 minuten om fit en gezond te worden en te blijven. Via de praktische fitnessapp plan je zorgeloos je sportmomenten. TIP! Reserveer bijvoorbeeld je plaats in de fitness op momenten dat jouw kind zwemles volgt in LAGO Kortrijk Weide.

Wil je eerst kennismaken met LAGO CLUB fitness Kortrijk?

Dat kan met een gratis kennismakingspas. Hiermee geniet je van een uur kennismakingstraining met één van onze gekwalificeerde trainers die je wegwijs maakt in ons fitnessconcept.