Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

Opnieuw indoor fitness

12 mei 2021

Goed nieuws! We hebben er met ons allen lang naar verlangd en vooral onze gezondheid snakt ernaar. Vanaf 9 juni kan het eindelijk weer: inchecken in je favoriete LAGO CLUB fitness voor een intensieve work-out op de toestellen van Technogym. Ook groepslessen kunnen opnieuw indoor doorgaan. Net op tijd om opgestapelde coronakilo's voor altijd vaarwel te zeggen en aan je summer body te werken.

Onze fitnesscoaches zijn er helemaal klaar voor en zorgen ervoor dat je je fitnesstraject weer kan hervatten om je persoonlijk fitnessdoel te behalen. Voor LAGO CLUB Sint-Truiden wordt het een extra bijzondere dag. Voor het eerst zullen de deuren van de gloednieuwe fitness in Limburg openen. 

Onder welke condities LAGO CLUB weer kan openen is nog niet gekend, maar één ding is zeker: LAGO CLUB-leden kunnen zoals altijd rekenen op een leuke en veilige sportomgeving. 

Wil je op 9 juni ook starten met fitness maar ben je nog geen lid van LAGO CLUB? Ontdek alle fitnesslocaties en vraag je gratis kennismakingspas aan.