Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

LAGO CLUB heeft een nieuwjaarscadeautje voor alle leden

21 december 2020

Open hier jouw LAGO CLUB nieuwjaarscadeau!

Ondertussen zijn we al midden december… al een hele tijd dat we onze LAGO CLUB leden moeten missen! We kunnen het niet genoeg benadrukken, maar we hopen dat iedereen toch wat warmte vindt tijdens deze koude dagen en dat alles oké met iedereen is. 2021 wordt een beter jaar, dat sowieso!

De feestdagen komen stilaan dichterbij en wij staan al te popelen om iedereen volgend jaar terug te mogen verwelkomen. Maar… ondertussen willen we onze LAGO CLUB leden toch graag een kleine verrassing geven. Wie nog niet kennis heeft gemaakt met de LAGO CLUB app, geven we graag nu de kans om dat aanbod toch te ontdekken. Als nieuwjaarscadeautje geven we onze leden graag 2 weken (van 4/01 tot 17/01)  toegang tot de live online personal training en on-demand lessen in de LAGO CLUB app. Laat dit voor hen nog een éxtra motivatie te zijn om steeds in beweging te blijven! Thuis werkend? Dan zijn de on-demand lessen bijvoorbeeld ideaal om tijdens de middagpauze wat stoom af te blazen!

  • Online Personal Training (online PT) 

Dit zijn in feite live online privélessen, gegeven door de coaches. Je doet dit met max 4 personen per groepje, waarbij je heel gericht feedback krijgt.

  • On-demand lessen in de app. 

Dit is een bibliotheek van vaste lessen van Technogym. De duur, soort les/oefeningen… is allemaal te kiezen en dat op elk moment van de dag. Je kiest zelf wat je doet: liever buikspieren trainen of een HIT-workout volgen? Je kiest zelf je timing: je sport op jouw eigen ritme en tempo. En je kiest zelf de duur: heb je slechts een kwartiertje tijd of wil je je een uur lang helemaal uitleven?

  • Live online groepslessen

Deze lessen worden gegeven door groepslesgevers. Pilates, body sculpt, yoga, buikspieren… Noem maar op!

Daarnaast zijn er nog steeds challenges in de LAGO CLUB app te vinden:

  • Challenges (gratis!) voor iedereen én work-out van de week. 

Iedereen kan zo ’n challenge meevolgen. Laat de competitie maar beginnen! De work-out van de week is zonder trainer. Ook deze vind je gratis in de LAGO CLUB app.

Een leuke eindejaarsverrassing, toch?

Wie zegt dat goede voornemens pas starten in januari? Het is nooit te laat om eraan te beginnen! Iedereen had zich 2020 anders voorgesteld. We denken aan al onze leden, echt waar. We kijken er echt naar uit om hen snel terug te zien. Hou vol! We wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een warm 2021.

Stay safe en hopelijk tot snel!

Liefs,

LAGO CLUB