Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

LAGO CLUB sluit voor onbepaalde tijd om verspreiding COVID-19 af te remmen.

28 oktober 2020

Veiligheid eerst! LAGO CLUB spant zich dagelijks in om een work-out in de fitness veilig te laten verlopen. Voor de heropening werden er heel veel aanpassingen en investeringen gedaan om COVID-19 geen kans te gevenSamen met de sporters die alle richtlijnen nauwgezet opvolgen is LAGO CLUB in dit opzet geslaagd en biedt het een veilige fitnessomgeving voor iedereen 

Jammer genoeg is er meer nodig om het virus te verslaan. Het vraagt inzet van een hele maatschappij

"Alleen samen kunnen we deze strijd winnen."  

Op 27 oktober besliste de Vlaamse regering om alle zwembadenfitnesscentra en speelparadijzen vanaf 30 oktober te sluiten voor onbepaalde tijd. Op 28 oktober werd deze beslissing bijgestuurd waardoor de deuren van LAGO CLUB en LAGO zwemparadijzen al vanaf donderdag 29 oktober gesloten zullen blijven. Als sportief en betrokken bedrijf volgt LAGO deze maatregel.

Diether Thielemans, Algemeen Directeur LAGO zwemparadijzen betreurt de sluiting:  
“Wat niemand enkele maanden geleden verwachtte, maar waar we de laatste weken voor vreesden is nu toch gebeurd: de fitnesscentra en zwembaden moeten weer dicht. Dit een zware tegenvaller voor ons allemaal. Vorige keer duurde de sluiting 4 maanden. We hopen dat onze medewerkers dit keer niet te lang moeten wachten om weer aan het werk te kunnen en dat onze bezoekers weer snel van een zorgeloze work-out kunnen genieten.  
Net zoals de eerste keer zullen we nu ook alles op alles zetten om in veilige omstandigheden terug te openen wanneer het weer kan. Veiligheid van onze sporters en medewerkers is een prioriteit in alles wat we ondernemen.”
 

Meer info over het coronavirus vind je op de officiële website van de overheid. 

Updates volg je op onze LAGO nieuwspagina of ontvang je rechtstreeks in je mailbox