Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Meer info

LAGO CLUB Gent opent binnenkort de deuren

24 augustus 2020

Driemaal hoera, want binnenkort opent LAGO een derde innovatieve LAGO CLUB fitness. Dit keer mogen we jullie met open armen ontvangen in het complex van LAGO Gent Rozebroeken. Naast Kortrijk en Zwevegem kan er vanaf september ook in Gent getraind worden op de meest geavanceerde toestellen in de fitnessmarkt. 

Wil je afslanken, verstevigen of fitter worden? In LAGO CLUB Gent werken onze opgeleide trainers een persoonlijk fitnessprogramma voor je uit, ongeacht je sportniveau of leeftijd. Je sport onder professionele begeleiding in een veilige fitnessomgeving en dit op de allernieuwste toestellen. Wissel je trainingen af met een duik in het sportbad of laat je spieren tot rust komen in een van onze sauna's. In LAGO CLUB Gent blijf je gemotiveerd sporten en behaal je in een gezellige clubsfeer zo je gewenst resultaat!

Fit én slank in 35 minuten

LAGO CLUB is uitgerust met de nieuwste apparaten van het Italiaans fitnessmerk Technogym. Het paradepaardje in de gloednieuwe fitness is het intelligent BIOCIRCUIT. Het BIOCIRCUIT is het eerste trainingssysteem ter wereld dat je een volledig gepersonaliseerde trainingservaring geeft. Dat zorgt ervoor dat onze fitness voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je leeftijd of sportniveau.

Je legt een gepersonaliseerde combinatietraining van cardio (18 min.) en spiertraining (17 min.) af op innovatieve fitnesstoestellen die in een kring opgesteld staan. De 12 geavanceerde toestellen passen zich dankzij de voorprogrammaties automatisch aan je niveau, je lichaam en je houding aan. Een doelgerichte training op het BIOCIRCUIT neemt slechts 35 minuten van je tijd. Ideaal om in te plannen in je drukke agenda, dus!

Fitness onder begeleiding

Vooraleer je start met een gepersonaliseerd traject wordt je lichaamssamenstelling opgemeten met een body scan. Aan de hand van meetresultaten wordt er een compleet trainingsprogramma op maat uitgestippeld. Onder begeleiding en motivatie van de gekwalificeerde LAGO CLUB coaches werken we samen naar een persoonlijk doel. Na enkele weken wordt het programma geëvalueerd en bijgestuurd. 

Sport- en recreatiecentrum onder één dak

Zin om na je bezoek nog even te genieten in de wellness of nog wat baantjes te trekken in het sportbad? Bij de verschillende formules heb je ook een optie met zwemmen erbij. Die optie geeft toegang tot het sportbad, subtropisch zwemparadijs en het wellness-gedeelte in LAGO Gent Rozebroeken.

Kennismakingsdagen

Lijkt LAGO CLUB iets voor jou? Super! Wij staan te popelen om jou te mogen ontvangen. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom langs tussen 5 en 13 september en wij maken jou graag wegwijs in ons nieuw concept.


Registreer je snel via deze link: www.lagoclub.be/startnu
Meer info via fitness.gent@lago.be of 0470949314 (Evi)