Zwemtraining als afwisseling of ontspanning als beloning

Sportbad en wellness

Zwemmen en wellness, een perfecte aanvulling van je fitnessprogramma

Met de optie "zwemmen en wellness" in combinatie met je fitnessabonnement wissel je je fitnessbeurten af met een duik in het sportbad en een weldadige ontspanning in de wellness. Hierdoor vermijd of verlicht je spierpijnen na je intensieve work-out.

Zwemmen op jouw niveau

Of je nu een beginnend zwemmer of een ervaren sporter bent? Voor elke zwemmer zijn er steeds voldoende baantjes vrij in de sportbaden van LAGO Kortrijk Weide en LAGO CLUB Zwevegem. Om jouw sportprestaties aan te scherpen is het sportbad voor jou 7 dagen op 7 geopend. 

Openingsuren sportbaden:

Zwemmen op jouw niveau

Jouw wellness na het sporten

Even ontsnappen aan de drukte? Of wil je je lichaam belonen na het sporten? Kom dan heerlijk ontspannen in de bubbels van de warme lagune of kom volledig tot rust in de sauna of de hamam in LAGO Kortrijk Weide of LAGO CLUB Zwevegem.

Openingsuren wellness:

Jouw wellness na het sporten
Ontdek de voordelen van jouw abonnement
Abonnement

Fitness en BIOCIRCUIT 
(Al beschikbaar met een looptijd vanaf 3 maanden)

  • Fitness en BIOCIRCUIT in LAGO CLUB Kortrijk en LAGO CLUB Zwevegem Fit.
  • Persoonlijke begeleiding van gekwalificeerde fitnesstrainers
  • Gezellig clubgevoel

Gratis zwemmen en wellness (alleen in combinatie met abonnement)

  • Toegang tot sportbad in LAGO Kortrijk Weide, LAGO Kortrijk Abdijkaai, LAGO Kortrijk Lagaeplein en LAGO CLUB Zwevegem Fit.
  • Toegang tot wellnesszone in LAGO CLUB Zwevegem Fit.
  • Tijdens schoolweken op weekdagen toegang tot subtropisch zwembad en wellnesszone in LAGO Kortrijk Weide

Heb je al een abonnementsformule met BIOCIRCUIT in LAGO CLUB Zwevegem Fit.?

Dan kan je ook komen sporten in LAGO CLUB in Kortrijk.

Is de parking betalend?
Het eerste uur parkeer je gratis

Jouw fitnessprogramma is afgerond in 35 minuten waardoor je binnen het uur weer vertrokken bent en je parkeersessie gratis is. 
Blijf je toch langer? Hierna vind je info over de parkeertarieven en alternatieve parkeermogelijkheden.

  • Betalende parking Kortrijk Weide: 
    Het eerste uur parkeer je gratis. Binnen het eerste uur gratis parkeren kan je gemakkelijk je fitnessprogramma op het BIOCIRCUIT afronden. Wens je op deze parking langer te parkeren, klik dan hier voor een overzicht van alle parkeertarieven. Om binnen te rijden, voer je steeds jouw bankkaart (Maestro, Visa of Mastercard) in aan de inritzuil. Bij het buitenrijden volstaat het dezelfde bankkaart terug aan de uitritzuil in te voeren. Het systeem berekent de juiste kostprijs en jouw parkeerbeurt is betaald. De zone rondom Parking Kortrijk Weide is enkel toegankelijk voor vergunninghouders. Controle hierop gebeurt automatisch met behulp van camera's met kentekenherkenning. Oprijden zonder vergunning heeft een GAS-boete van 58 euro tot gevolg.
  • Gratis parking P+B Wembley: Gratis parkeren kan in de Moorseelsestraat 144 (950 meter wandelen naar het zwembad). Vanaf deze parking kan je gratis met de bus richting Kortrijk Station (buslijn 42 en 62) en terug. De dichtsbijzijnde afstapplaats is dan 'De Appel'.