Back on track: LAGO CLUB outdoor! Schrijf je via de mywellness app in voor openlucht groepslessen en trainingen in kleine groepjes. Alle binnenfaciliteiten blijven gesloten. Meer info

Sportbad

Zwemmen in alle comfort en voor alle niveaus

Sportplezier troef bij LAGO CLUB Zwevegem Fit.: In het multifunctioneel sportbad met een temperatuur van 28 graden is het heerlijk zwemmen. De unieke beweegbare bodem van méér dan 300 m² maakt het mogelijk om flexibel om te gaan met een diepte van 0 tot 3 meter. Hierdoor kan elke zwemmer genieten van een zwemplek op maat van zijn of haar behoeften, of je nu een beginnend zwemmer in onze zwemclub of een geoefend duiker bent!

Ontdek de openingsuren

Druktemeter sportbad

Kom je tijdens het schooljaar graag baantjes zwemmen in ons sportbad?


Klik hier voor de druktemeter


Druktemeter sportbad

Technologische hoogstandjes

Met enkele innovatieve oplossingen zorgen we voor een optimale veiligheid en training: denk daarbij aan het drenkelingendetectiesysteem, de onderwatervensters voor video-opnames van zwemtrainingen en de mogelijkheid tot droogtraining. 

Met veel plezier laten we ook andersvaliden genieten van de nodige zwempret door de installatie van een lift en beweegbare bodem.

  • Temperatuur: 28°C
  • Beweegbare bodem met diepte van 0 tot 3 meter
  • Drenkelingendetectiesysteem
  • Droogtraining
  • Toegankelijk voor andersvaliden
Technologische hoogstandjes

Evenementen

14/03: Interscolaire zwemhappening -> sportbad in voormiddag gesloten, terug open vanaf 12:00
05/07: Eendjescriterium Gold -> sportbad gesloten vanaf 12:00

Evenementen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt