Ontvang nu je gratis kennismakingspas in je LAGO CLUB fitness! Mehr info

Sporten in perfect uitgeruste en verzorgde zwembaden

Zwemmen en aquasport

Bewegen in het water op jouw tempo

Ben je een beginnend of ervaren zwemmer? In de sportbaden vind je altijd een zwemplek op maat van jouw niveau en tempo dankzij de beweegbare bodem en de planning van de zwembanen. Of wat dacht je van leuke aquafitnesslessen om wat variatie te brengen in je fitnessschema? LAGO CLUB biedt je de mogelijkheden om jouw abonnement voordelig aan te vullen met de optie zwemmen.

Ervaar zelf de véle gezondheidsvoordelen van sporten in het water in jouw LAGO CLUB.

Zwemmen op jouw niveau

Of je nu een beginnend zwemmer of een ervaren sporter bent, dankzij de twee beweegbare bodems kan iedere zwemmer terecht in het sportbad (28°C). Om jouw sportprestaties aan te scherpen is het sportbad voor jou 7 dagen op 7 geopend.

Veiligheid tijdens je zwemtraining

De sportbaden zijn uitgerust met het AngelEye drenkelingendetectiesysteem, een extra ondersteuning voor de redders. Wanneer iemand te lang op de bodem blijft, krijgen de redders een alarmmelding.

Aquafitness

Wissel jouw intensieve work-outs in de fitness af met leuke trainingen in het water. De perfecte manier om blessures te vermijden! Water zorgt ervoor dat er weinig weerstand is op je gewrichten waardoor een aquasport ook voor iedereen toegankelijk is. WaiWai verzorgt de lessen Aquacycling, AquaBootcamp en AquaJogging in LAGO CLUB Zwevegem Fit.