Opening fitness: eind april 2021 indien coronamaatregelen dit toelaten. Vraag alvast je kennismakingspas aan en wordt bij opening als eerste gecontacteerd. Meer info

Fitness voor je werknemers

Wil je je werknemers extra motiveren of belonen voor hun inzet? Verras je werkkrachten met een fitnessabonnement en pluk er zelf de voordelen van. Sporten bevordert de mentale en fysieke gezondheid en dit betekent dus minder ziekteverzuim op de werkvloer.  

Informeer je via e-mail naar de mogelijkheden.


Fitness voor je werknemers

De leukste in- en ontspannende groepslessen

Sporten in groep en op het ritme van muziek is enorm motiverend. In de sporthal van LAGO CLUB Sint-Truiden volg je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan inspannende groepslessen. Elk van deze lessen heeft een specifiek doel: conditie opbouwen, vetverbranding of figuurverbetering. 

Wil je liever ontspannen na een drukke werkdag? In de Body & Mind zaal neem je deel aan een ontspannende yogasessie of een rustige pilatesles.

De leukste in- en ontspannende groepslessen
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt