De leukste groepslessen in de zaal en in het water!

Groepslessen voor iedereen.

Sporten in groep en op het ritme van muziek is enorm motiverend. In de sporthal van LAGO CLUB Sint-Truiden volg je een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan inspannende groepslessen. Elk van deze lessen heeft een specifiek doel: conditie opbouwen, vetverbranding, figuurverbetering...

Wil je liever ontspannen na een drukke werkdag? In de Body & Mind zaal neem je deel aan een ontspannende yogasessie of een rustige pilatesles.

Groepslessen voor iedereen.

Populair bij onze LAGO CLUB-leden: Group Cycle

Hou je van een intensieve training op een spinningfiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

Populair bij onze LAGO CLUB-leden: Group Cycle

Groepslessen in het water

Sporten in het water heeft tal van voordelen. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. Deze les is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een minimale belasting van het lichaam.

Groepslessen in het water

Zumba

Zumba betekent letterlijk "bewegen en lol hebben". Het is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dansvormen, zoals de salsa, merengue en samba. Zumba is geen training om spieren mee op te bouwen, maar is vooral bedoeld om lekker te bewegen en beter in je vel te zitten. Het is een leuke manier om lekker fit te worden.

Barbell Workout

Deze training maakt gebruikt van een barbell en een aerobic step. Indien je krachttraining en spierversterkende oefeningen wilt doen in groepsverband is onze barbell workout de perfecte groepsles voor jou. Deze les is speciaal ontworpen om je lichaam strak, slank en fit te krijgen.

Group Cycle

Hou je van een intensieve training op een fiets waarbij je geniet van ritten boordevol entertainment en motivatie? Dan is deze les echt iets voor jou!

BBB

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Billen, Benen en Buik! Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte training voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken.

Pilates

Tijdens een Pilates les ligt de focus op het leren gecontroleerd en bewust bewegen van het lichaam. Het hele lichaam wordt uitgebalanceerd getraind. Zowel kracht, lenigheid, houding, concentratie en prestatie verbetering komen aan bod. Op basis van je niveau worden de lessen moeilijker en uitdagender gemaakt. Deze les is geschikt voor iedereen.

Yoga

Lekker ontspannen, juist leren ademen, even wat tijd voor jezelf. Een yogales bestaat uit een evenwichtige reeks houdingen die geconcentreerd en met veel aandacht voor de ademhaling worden uitgevoerd. Het gaat hierbij niet om de prestatie, maar het doel is om je lichaam beter te leren kennen. Zo kan je de samenhang ervaren tussen lichaam en geest.

HIIT

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Dit is een interval- en cardiotraining, waarbij je intensieve oefeningen afwisselt met rust of minder intensieve oefeningen.

Het idee achter HIIT is om het lichaam door een korte inspanning tot een prestatiegrens te brengen. Je legt bepaalde intervallen vast waarmee je met de hoogst mogelijke intensiteit met maximale hartfrequentie traint.

Booty Camp

Een interval training van 30 minuten gericht op de versteviging van de bil- en de beenspieren. Ideaal voor mensen met weinig tijd.

Ab Attack

Een interval training van 30 minuten gericht op de versteviging van de buik- en de rugspieren. Ideaal voor mensen met weinig tijd.

Aquagym

Aquagym is fitness in het water. Het maakt je spieren sterker, stimuleert je hartritme, verbetert je ademhalingsspanning en bevordert de bloedsomloop. Deze les is voor iedereen toegankelijk en zorgt voor een minimale belasting van het lichaam.

Aquazumba

Aquazumba is alle fun van Zumba gecombineerd met aquafitness. Zumba combineert de meest effectieve oefeningen met de exotische ritmes van de Latijns-Amerikaanse muzieksoorten.

Piloxing

Piloxing is een mix van Pilates, Boksen en Dansen. Als je graag nieuwe sporten uitprobeert, kun je deze mix van pilates, boksen en dansen zeker proberen. Een sessie bestaat uit veel bewegingen en veel herhalingen. De bewegingen gaan op de maat van de muziek, afwisselend van langzaam naar snel.

Stretching

Stretchen kan rustgevend werken, je leniger maken en een training ondersteunen. Tijdens de les gaan we onze spieren verlengen zodat ze flexibeler worden en we onze gewrichten beter kunnen bewegen

Bokwa step

Step is een swingende en uitdagende groepsles voor mensen met pit! Door te trainen in groepsverband ben je meer gemotiveerd en daag je jezelf meer uit. Met elkaar werk je aan het krijgen van een goede conditie en super strak lichaam. Aan het einde van iedere les zal je jouw benen en billen voelen branden!

Body Balance Mobility

Tijdens deze les leer je de kern van je lichaam trainen: buikspieren, rugspieren en bodembekkenspieren.

Vraag hier je gratis kennismakingspas aan

Met je gratis kennismakingspas geniet je van een uur kennismakingstraining met één van onze gekwalificeerde trainers.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt