Fitness op de allernieuwste toestellen

Fitness met high-end Technogym toestellen en gekwalificeerde trainers

Snel fit en gezond op eigen tempo!  Tijdens jouw persoonlijk fitnesstraject kan je vertrouwen op een kwalitatieve begeleiding van onze coaches en kan je rekenen op de meest geavanceerde fitnesstoestellen van Technogym.
Veilig en doelgericht sporten in een gezellige omgeving, op de beste toestellen en onder de beste begeleiding:
dat is fitness bij LAGO CLUB Sint-Truiden!

Ik wil kennismaken met LAGO CLUB!

Cardio- en krachttraining

Verspreid over twee verdiepingen vind je alles voor je cardio- en krachttraining, van warming up tot cooling down. Je kan trainen op 20 hightech fitnesstoestellen waaronder loopbanden, roeitrainers, crosstrainers ... Voor je krachttraining is er het BIOCIRCUIT, 7 intelligente toestellen die zich automatisch aanpassen aan je profiel. 

Cardio- en krachttraining

Ultieme fitnessomgeving

Ontdek het plezier van fitness in een gezuiverde sportomgeving en op de allernieuwste toestellen van Technogym. LAGO CLUB is zelfs uitgerust met het geavanceerde BIOCIRCUIT, een intelligent trainingssysteem waar je een volledig gepersonaliseerde krachttraining kan afleggen in slechts 22 minuten.

Gekwalificeerde trainers

Een gepersonaliseerde fitnesservaring start met gekwalificeerde trainers. Onze fitnessinstructeurs begeleiden en motiveren je om je fitnessdoel te bereiken.

Gezellig clubgevoel

LAGO CLUB-leden voelen zich onmiddellijk thuis in het gezellig clubgevoel van de fitness. De leuke en dynamische groepslessen maar ook de challenges zoals "Let's move for a better world" brengen jou, de coaches en de andere leden dichter bij elkaar.

Al sportend stroom opwekken en teruggeven aan het net

Wat meer is, LAGO trekt het ecologische aspect door naar hun fitnessconcept door toestellen aan te bieden die stroom opwekken terwijl je sport en deze teruggeven aan het net. Al sportend bijdragen aan het milieu: als dat geen motivatie is om aan beweging te doen!

Al sportend stroom opwekken en teruggeven aan het net

Je wil starten met fitness?

Maak dan eerst kennis met jouw LAGO CLUB en fitnesscoaches. Tijdens een eerste kennismaking worden jouw fitnessprofiel, fitnessdoelstellingen en lichaamssamenstelling in kaart gebracht. Dit is de eerste stap in jouw trainingsprogramma op maat.

Je wil starten met fitness?