Ontdek het genot van sporten in groep!

Nood aan dat extra duwtje in de rug? Ontdek het plezier van sporten in groep!
We bieden diverse lessen aan en er is voor ieder wat wils! 

Met een groepslesabonnement heb je toegang tot de lessen in Kortrijk en Zwevegem.
Ontdek het volledige aanbod met maar liefst 22 lessen hier.

Gratis kennismakingspas

Uurrooster


Maandag

Donderdag
Zumba Toning
19u00 - 20u00
Buikspier-'30
17u30 - 18u00
Dinsdag

Vrijdag
Body Balance
10u00 - 11u00

Woensdag
PIIT 28
18u45-19u30

Poppilates
19u35-20u35
Zaterdag
Yoga
11u15 - 12u15


Aanbod

Poppilates

Poppilates is pilates zoals je het nog nooit hebt gezien! In dit unieke groepslessenformat uit de VS worden pilatesbewegingen gechoreografeerd op hedendaagse popmuziek in een intensieve, maar voor iedereen toegankelijke total body workout. Pilates met een twist dus!

PIIT28

Pilates Insensity Interval Training is een combinatie van pilates en HIIT, High Intensity Interval Training. Bij deze workout combineer krachttraining en werk je tegelijkertijd aan je balans en mind. Je wordt er rustiger van en je krijgt meer doorzettingsvermogen.

Body Balance

Body Balance is een rustgevende workout, die gefocust is op je body en mind. Je ontwikkelt meer kracht, flexibiliteit en concentratie door de verschillende houdingen die je lichaam aanneemt.
In de Body Balance les vind je invloeden uit de yoga, Tai Chi en Pilates. Deze samenvoeging zorgt voor rust in je gedachte en in je lichaam.

Sh'bam

Dansen en shaken: dat is Sh’Bam ten voeten uit! Trainen alsof je in de club staat, maar dan wel zonder de kater, maar mét de hoge fun factor en het verbranden van heel wat calorieën! Je combineert er simpele, maar superleuke dansmoves die je op de beat uitvoert in het grote plezier van de groep.

Yoga

yoga is vooral gericht op ontspanning en verbinding tussen lichaam en geest. Je houdt de verschillende posities langer vast (soms wel 5 minuten), waardoor je je spieren versterkt en je bindweefsel en gewrichten versoepelt. Het is heel geschikt voor mensen die veel zitten, omdat je je rug en bekken minder belast en meer bezig bent met flexibiliteit. Voor meer resultaten kun je deze vorm combineren met yang yoga, zoals poweryoga.

Zumba Toning

Zumba Toning is een groepsles van Zumba waarbij je lichaam een heftige cardio workout krijgt én wordt uitgedaagd door het trainen met weerstand. Zumba brengt fitness en dans samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.