Te(rug) fit in 12 weken!

Ja, ik wil meer info over het programma voor mijn rugklachten


Verantwoord fitnessplan op maat van jouw rug

✔️ Gepersonaliseerd trainingsschema en advies

✔️ Professionele begeleiding 

✔️ Lichaams- en ruganalyse 

✔️ Rugproblemen verlichten in 12 weken

Heb jij regelmatig lage rugpijn? Last van stijfheid in de rug bij het opstaan uit bed? Voel jij je rug niet meer (of juist wel?) na een dagje tuinieren? Tijd om (te)rug fit te worden! De raad om bij rugpijn platte rust te nemen is niet meer van deze tijd. Bij LAGO CLUB helpen we graag met gepersonaliseerde training en advies om jouw rugklachten te verhelpen. We pakken uit met een grote troef: het geavanceerde, intelligente BIOCIRCUIT. Je doorloopt een circuit dat volledig is aangepast aan jouw niveau, lichaam en houding. Dankzij het BIOCIRCUIT kan iedereen op een efficiënte en verantwoorde manier sporten onder professionele begeleiding.

Aan de hand van een eerste lichaams- en ruganalyse wordt een aangepast trainingsschema opgemaakt. Onder begeleiding en opvolging van onze gediplomeerde coaches sport je 12 weken veilig met het BIOCIRCUIT. Na de eerste 12 weken wordt opnieuw een lichaams- en ruganalyse gedaan om de vooruitgang op te meten.

Wil je jouw rugproblemen verlichten in 12 weken? Maar wil je eerst eens proberen of het trainingssysteem wel geschikt is voor jou en je pijnlijke rug?

Vraag dan jouw kennismakingspas aan.