Kinderbad

Spetterend plezier voor klein en groot

Wie houdt er nu niet van spetteren en plonzen in het water? Bij ons kunnen alle bengels terecht in een groot en aangenaam warm kinderbad met verschillende waterspelletjes en attracties.

Nieuwste filter- en zuiveringstechnieken

Onze zwembaden zijn volledig uitgerust met de nieuwste filter- en zuiveringstechnieken. Hierdoor is de hoeveelheid aan irriterende bijproducten gelimiteerd tot aan absoluut minimum. Dit maakt het water volledig veilig voor baby’s onder 12 maanden.

Nieuwste filter- en zuiveringstechnieken

Watergewenning en zwemlessen

Dat doe je bij WaiWai Zwevegem. Een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen. Ervaren lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van Netwerk Lokaal Sportbeleid (voorheen ISB).  

Meer informatie

Wiggle bridge

Elke zondag ligt de wiggle bridge vanaf 13:00 in het sportbad. Je kan er heerlijk ravotten met je vriendjes of je mama of papa in tijd verslaan. 

Wiggle bridge

Buikschuifglijbaan

In de zomermaanden kan je heerlijk luilekkeren op de zonnige ligweide en beleef je fun op de gigantische buitenglijbaan!

De buikschuifglijbaan is terug vanaf eind juni 2022.

Buikschuifglijbaan

Kom je met een groep?

Maak dan kennis met onze extra voordelige groepsdeals!

Organiseer je verjaardagsfeestje

Is er eentje jarig? Waarom het feestbeest niet trakteren op een onvergetelijk zwembadfeest?

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt