Ticketreservatie via onze webshop blijft sterk aangeraden

Zwembad

Beleef een keileuke familieuitstap

Neem de ganse familie mee uit voor heel wat zwemplezier in het kinderbad, warme lagune, sauna, sportbad om tussendoor uit te blazen en te genieten van een overheerlijk menu op het zwemmersterras!

Kinderbad

Wat is er leuker dan je kleine bengel te zien genieten in het warme water met de interactieve spelelementen van het kinderbad?

Sportbad

Op je eigen tempo en volgens je eigen planning baantjes komen trekken? Of toch liever onder professionele begeleiding sporten? Het kan bij ons allemaal!

Zwemmersterras

Energie opdoen bij een lekker drankje of snack kan perfect op het zwemmersterras, op slechts enkele stappen van het zwembad!

Wellnessfaciliteiten

Stoom afblazen na het sporten of na een zware werkdag? Vlei je neer in de warme lagune of sauna en laad je batterijen in geen tijd opnieuw op!

Warme lagune Sauna

Wellnessfaciliteiten

Wist je dat...

de jarige op de dag van zijn/haar verjaardag gratis mag komen zwemmen op het voorleggen van de identiteitskaart.

Wist je dat...

Clubs & scholen

Heel wat clubs en scholen vinden wekelijks hun weg naar ons sportbad. Wil je hier graag meer over weten of wens je als club gebruik te maken van onze faciliteiten? Wij vertellen je graag meer!

Clubs & scholen

Wiggle bridge

Tijdens de vakantie ligt de wiggle bridge steeds in het sportbad vanaf 9:00. Je kan er heerlijk ravotten met je vrienden of een wedstrijdje doen met je mama of papa. 

Wiggle bridge

Recreatie op zaterdag- en zondagvoormiddag

Elke zaterdag- en zondagvoormiddag organiseren we zwemlessen voor kinderen.
Daardoor is er tussen 9u en 10u helaas geen recreatie (peuterbad en warme lagune) beschikbaar.
Bedankt om hiermee rekening te houden.