Bestel nu je zwemtickets via de webshop. RESERVATIE IS VERPLICHT Meer info

Vakantiekampjes

Ben jij op zoek naar een leuk kampje tijdens de paasvakantie of zomervakantie?

WaiWai organiseert verschillende kampjes in Speelpunt Zwevegem, het leukste indoor speelparadijs met meer dan 2500 m2 speelplezier. Kinderen vanaf 5 tot en met 12 jaar gaan er samen met Lemmie, de mascotte, op avontuur. Onder professionele begeleiding van WaiWai beleeft je avonturier sport-, spel-, knutsel- en zwemactiviteiten. Er is keuze uit 6 verschillende kampthema's.

Ga op ontdekking en schrijf je avonturier snel in via de webshop.

6 tot 10 juli

Lemmies wereldreis (°2008-2012)

Aloha! Ben jij dol op reizen? Ga dan mee op Lemmies wereldreis naar verschillende landen! We leren dansen op Afrikaanse beats, brullen luidkeels mee met de Nieuw-Zeelandse Haka en laten de wereldreiziger in ons naar boven komen!
6 tot 10 juli - 10 tot 14 augustus

Lemmies ontdekkingsreis (°2011-2015)

Tijdens onze reis gaan we op ontdekking van het ene continent naar het andere. Weet jij waar de Eiffeltoren staat? Heb jij al met stokjes gegeten? Heb jij al als een Eskimo in een iglo geslapen? Bij ons beleef je het allemaal. Een kamp om nooit meer te vergeten!
13 tot 17 juli - 24 tot 28 augustus

Lemmies onderwaterwereld (°2011-2015)

Ben jij ook een echte waterrat? Dan is dit kamp echt iets voor jou! Gedurende vijf dagen spenderen we elke dag een uurtje in het zwembad. De kinderen leren tijdens dit kamp allerlei zwemtechnieken. Tijdens dit onvergetelijk kamp staat er jou een spannend recreatieprogramma te wachten vol trainingen en plezier.
13 tot 17 juli - 24 tot 28 augustus

Lemmies gekke experimenten (°2008-2012)

Deze week experimenteren we erop los! Wil je steeds weten hoe alles in elkaar zit? Kan jij achterwaarts zwemmen? Weet jij hoe je een watermeloen kan laten ontploffen? Doe mee aan onze knotsgekke opdrachten en we zoeken het samen uit!
20 tot 24 juli - 3 tot 7 augustus

Lemmies weg naar olympisch goud (°2011-2015)

Deze week staat volledig in het teken van de Olympische Spelen. Maak kennis met verschillende olympische disciplines en leer de olympische gedachte te respecteren. Het stadion wordt stil, de toeschouwers zitten klaar. Wie zal de nieuwe kampioen worden tijdens de diverse sportspektakels? Ontdek het tijdens deze toffe sportweek.
27 tot 31 juli - 17 tot 21 augustus

Lemmies superhelden (°2011-2015)

Ben jij een echte superheld? Razendsnel, beresterk of ongelooflijk lenig, welke superkracht heb jij? We maken onze eigen cape en gaan er samen met Lemmie als superhelden tegenaan. Elke dag krijgen we een geheime missie en redden we de wereld, spannend!
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt