Vakantiekampjes

Op kamp met WaiWai

Alle gekheid op een stokje!

Is je (b)engel helemaal gek op avontuur? Laat ze deze zomervakantie alles ontdekken tijdens één van de WaiWai kampjes.

Lemmies onderwaterwereld

Ben jij ook een echte waterrat? Dan is dit kamp echt iets voor jou! Gedurende vijf dagen spenderen we elke dag een uurtje in het zwembad. De kinderen leren tijdens dit kamp allerlei zwemtechnieken. Tijdens dit onvergetelijk kamp staat er jou een spannend recreatieprogramma te wachten vol trainingen en plezier.Lemmies gekke experimenten

Deze week experimenteren we erop los! Wil je steeds weten hoe alles in elkaar zit? Kan jij achterwaarts zwemmen? Weet jij hoe je een watermeloen kan laten ontploffen?  Doe mee aan onze knotsgekke opdrachten en we zoeken het samen uit!

Lemmies sportwereld

Deze week sporten we er op los! Benieuwd of jij het snelst kan lopen, of de lenigste turnster bent? Schrijf je snel in, en wie weet word jij wel onze sportkampioen!

Lemmies artiestenkamp

Ben je graag creatief bezig en ben jij een meester in kunstwerken creëren? Dan is dit kamp iets voor jou! Samen gaan we aan de slag in ons knutselatelier en leren de kneepjes van het vak.


Lemmies wereldreis

Aloha! Ben jij dol op reizen? Ga dan mee op Lemmies wereldreis naar verschillende landen! We leren dansen op Afrikaanse beats, brullen luidkeels mee met de Nieuw-Zeelandse Haka en laten de wereldreiziger in ons naar boven komen!

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt