Back on track: LAGO CLUB outdoor! Schrijf je via de mywellness app in voor openlucht groepslessen en trainingen in kleine groepjes. Alle binnenfaciliteiten blijven gesloten. Meer info

Fit For Life - De Warmste Week

vrijdag 13 december 2019 13:00 tot vrijdag 13 december 2019 17:00

LAGO CLUB Zwevegem Fit. en LAGO Kortrijk Weide dragen het goede doel 'een hart voor ALS' een warm hart toe met de organisatie van ‘LAGO Fit For Life’. Met deze actie willen we de gezondheidsvoordelen van zwemmen en verantwoord sporten onderstrepen. ‘Fit For Life’, een heuse aquatriathlon vindt plaats in LAGO CLUB Zwevegem Fit. op 13 december. Bedrijven, organisaties of verenigingen kunnen de aquatriathlon per uur reserveren voor maximum 30 deelnemers. We dagen jullie uit voor een aquatriathlon waar je afwisselend gaat zwemmen, aquacycling en aquajogging doet, een fantastische teambuilding ten voordele van het goede doel! Doorlopend kan er in het gezellige Rest-eau-café gegeten en gedronken worden ten voordele van de vzw 'een hart voor ALS'.


Op vrijdag is het ook mogelijk om de aquatriathlon te reserveren als individu, vanaf 15u00 tot 16u00. Inschrijven kost €15 p.p.

Waarom dit goed doel?

Kortrijkzaan Liesbeth Descamps kwam bij LAGO aankloppen met haar verhaal en het warme initiatief om een aquatriathlon te organiseren ten voordele van ‘Een hart voor ALS’. 25 jaar geleden verloren Liesbeth Descamps en haar twee zussen hun mama aan de ongeneselijke en onheil voorspellende ziekte ALS. De ziekte verliep snel en progressief en ging gepaard met een afschuwelijk aftakelingsproces: van niet meer kunnen stappen, krachtverlies in alle ledematen tot niet meer kunnen spreken, slikken en ademen. Samen hadden ze onmiddellijk een duidelijk doel voor ogen: een zwemmarathon organiseren ten voordele voor ‘Een hart voor ALS’ om zo met onze warme zwemharten kracht en steun te geven aan alle ALS-patiënten.

Deelnemen met jouw bedrijf, organisatie of vereniging?

Inschrijven als bedrijf/organisatie

Inschrijven als individu

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt