Dit zijn jouw LAGO CLUB fitnessinstructeurs

Maak kennis met jouw LAGO CLUB-fitnesscoaches. Ze helpen je bij jouw start met fitness en begeleiden je tijdens jouw persoonlijk fitnessplan om je resultaten te bereiken en verdiepen. Dankzij hun professionele kennis en enthousiasme blijf je gemotiveerd om ervoor te gaan!

Yasmine Tomme

Na mijn studies topsportschool in het middelbaar studeerde ik voor personal trainer bij de Vlaamse Trainersschool en behaalde ik mijn getuigschrift bij NASM (level 4). Ik speelde 4 jaar topvolleybal op het hoogste niveau van Belgiƫ. Als gezondheids- en mental coach kijk ik ernaar uit om jou te helpen bij de realisatie van je persoonlijke sportdoelstellingen. Mijn specialiteit: gewicht verliezen, shaping en sportspecifieke oefeningen (sprongkracht, slagkracht, dynamiek).

Lieven Trypsteen

Naast een diploma als verpleegkundige heb ik ook een diploma leerkracht lichamelijke opvoeding en personal trainer op zak. Ik ben gebeten door de fitnessmicrobe en hou ervan om mensen te helpen en te motiveren tijdens hun traject. Mijn sterktes: mensen persoonlijk begeleiden om strakker en meer gespierd te worden.

Plan je eerste kennismaking met onze coaches

Vooraleer te starten met fitness maak je best even kennis met LAGO CLUB en de coaches. Zo leren ze ook jou en je sportambities kennen en kunnen ze je persoonlijk begeleiden bij je start!
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt