Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop!

Kom gezellig iets drinken en eten

Gezellig iets drinken?

Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een verfrissend drankje met de hele familie? In onze gezellige brasserie is het heerlijk vertoeven. Bij mooi weer kan je van de zon genieten in onze comfortabele lounge.

Kindvriendelijke brasserie

Na het zwemmen gaat het plezier verder in de brasserie. Kinderen zijn hier koning te rijk. Samen leven ze zich uit in de speeltuin of lossen ze allerlei raadsels op uit het doeboekje.

Is jouw kleine kapoen binnenkort jarig? Verjaardagsfeestjes zijn bij ons een groot kinderfestijn! Kies voor de pannenkoeken- of het verassingsmenu!
Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

7/7 GEOPEND

Verjaardagsfeest

Kindvriendelijke brasserie

Snacks en burgers

Bij ons kan je woensdagnamiddag en in het weekend terecht voor heerlijke snacks en burgers. Kinderen kunnen genieten van een kidsbox met frietjes en een snack naar keuze. Volwassenen hebben keuze uit verschillende burgers, frituursnacks en nacho's met dipsaus. Ook voor soep, pannenkoeken en ijsjes kan je in onze brasserie terecht!

Openingsuren

Snacks en burgers

Terras met speeltuin

Kom bij goed weer genieten op het ruime buitenterras. Het is de uitgelezen plek voor een gezellige namiddagbreak: een gratis parking, snelle service en een leuke buitenspeeltuin dichtbij waardoor je steeds de allerkleinsten nauw in het oog kunt houden. 

Terras met speeltuin

Bereikbaar en buitengewoon gezellig

Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader!
Met een parking voor de deur neem je in geen tijd plaats aan tafel. Maak je keuze uit onze menu aan maaltijden, snacks, desserts en drankjes die je smakelijk zullen voorgeschoteld worden.

Bereikbaar en buitengewoon gezellig