Opgelet! Ons zwembad is 1 & 2 september uitzonderlijk gesloten wegens onderhoudswerken. Brasserie en fitness blijven open.

Eten & drinken

Gezellig uit eten of gewoon iets gaan drinken?

Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie? In onze gezellige brasserie is het heerlijk toeven voor een lekkere lunch, diner of snelle hap. Ook voor die toffe babbel na het zwemmen bij een verfrissend glas kan je bij ons terecht. 

Kies uit de uitgebreide kaart en laat je culinair verwennen terwijl je napraat over al die geweldige zwemavonturen. Ook voor de kinderen hebben we heerlijke maaltijden!

Ontdek de menukaart! 

Kindvriendelijke brasserie

Na het zwemmen gaat het plezier verder in de brasserie. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de speeltuin (binnenkort geopend) of lossen ze allerlei raadsels op uit het doeboekje.

Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

7/7 GEOPEND

Openingsuren

Kindvriendelijke brasserie

Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig

Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader!
Met een parking voor de deur neem je in geen tijd plaats aan tafel. Maak je keuze uit een uitgebreid menu aan maaltijden, snacks, desserts en drankjes die je smakelijk zullen voorgeschoteld worden.

Een voorsmaakje nemen 


Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig

Terras met speeltuin

Kom bij goed weer genieten op het ruime buitenterras. Het is de uitgelezen plek voor een gezellige namiddagbreak: een gratis parking, snelle service en een kleurrijke buitenspeeltuin dichtbij waardoor je steeds de allerkleinsten nauw in het oog kunt houden.  

Onze speeltuin opent binnenkort.

Terras met speeltuin