Reserveer je tickets snel en eenvoudig online via onze webshop!

Kom gezellig iets drinken en eten

Kom gezellig iets drinken en eten

Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een verfrissend drankje en een lekkere hap met de hele familie? In onze gezellige brasserie is het heerlijk vertoeven. Bij mooi weer kan je van de zon genieten in onze comfortabele lounge.

Kindvriendelijke brasserie

Na het zwemmen gaat het plezier verder in de brasserie. Kinderen zijn hier koning te rijk. Samen leven ze zich uit in de speeltuin of lossen ze allerlei raadsels op uit het doeboekje.

Is jouw kleine kapoen binnenkort jarig? Verjaardagsfeestjes zijn bij ons een groot kinderfestijn! Kies voor de pannenkoeken- of het verassingsmenu!
Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

Verjaardagsfeest

Kindvriendelijke brasserie

Terras met speeltuin

Kom bij goed weer genieten op het ruime buitenterras. Het is de uitgelezen plek voor een gezellige namiddagbreak: een gratis parking, snelle service en een leuke buitenspeeltuin dichtbij waardoor je steeds de allerkleinsten nauw in het oog kunt houden. 

Terras met speeltuin

Bereikbaar en buitengewoon gezellig

Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader!
Met een parking voor de deur neem je in geen tijd plaats aan tafel. Maak je keuze uit onze menu aan maaltijden, snacks, desserts en drankjes die je smakelijk zullen voorgeschoteld worden.

Bereikbaar en buitengewoon gezellig